Çalışma Saatleri Pazartesi-Cuma 09:00-18:00
kvkk

KVKK İŞ SÖZLEŞMESİ

Tanımlar ve Soru/Cevap
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu İş Sözleşmesi
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu İş Sözleşmesi Sosyal Medya Başlığı

KVKK İŞ SÖZLEŞMESİ

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, iş sözleşmeleri ve işçinin kişisel verileri ile ilgili pek çok detaylı düzenleme getirmektedir. Bu düzenlemelerin başında, iş sözleşmesi ve öncesinde alınan kişisel veriler için aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi ve KVKK ile ilgili hüküm ve düzenlemelerin de iş sözleşmesinde yer alması gerekmektedir.

İş sözleşmesinin tarafı olan personellerin, kişisel veri ile ilgili işleme, muhafaza ve imha gibi yükümlülükleri hakkında iş sözleşmesine eklenmesi gereken hükümler; iş sözleşmesinin kurulması, devamı ve sonlandırılması aşamasında çok önemli bir hale gelmiş olup, özellikle iş sözleşmesinin devamında veri sorumlusu kuruluşun KVKK kapsamında bir şikayet ya da denetim esnasında ciddi yaptırımlarla karşılaşmasını engelleyeceği gibi, çalışanların da bu yaptırımlardan sözleşme il haberda olması ve ihmal ya da kasıt durumunda rücu kabiliyetlerinin varlığını garanti edecektir.

GİZLİLİK SÖZLEŞMELERİ

KVKK ile ilgili düzenleme ve kurallara riayetin sağlanması için KVK VERBİS olarak KVKK farkındalık eğitimleri ve bu eğitimlerin sürekliliğini sağlamak için mobil bir uygulama olan DS Mobil'i kullanmaktayız. DS Mobil ile kuruluş çalışanlarının KVKK kapsamında haber ve kurul kararlarından sürekli haberdar olmasını ve KVKK tutum süreçlerinin gelişmesi ve devamlılığını İSPATLI olarak sağlamaktayız.

PROFESYONEL KVKK DANIŞMANLIĞI

Bugün siz de KVKK tam uyumluluk danışmanlığı sürecinizi başlatma ve tüm idari ve cezai yaptırımlardan korunmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Geç kalmayın; çünkü KVKK uyum süreci bir günlük VERBİS kaydı gibi kısa bir süreç ya da VERBİS kayıt ve bildirimi sadece uygun seçenekleri işaretlemek anlamına gelmemektedir.

medya

KVKK DANIŞMANLIĞI


DANIŞAN ÖZEL ALANI

Danışan Sistemi©

Giriş
E-Rapor Görüntüle DS MOBİL. Talep dstryall. Destek OS. Destek Teknik Destek Hukuki Destek Canlı Destek Toplantı Talebi
[ 2 ] Danışmanımız Aktif
Canlı Destek Aktif
+90 444 1 359
iletisim@kvkverbis.com