Çalışma Saatleri Pazartesi-Cuma 09:00-18:00
kvkk

KVKK EĞİTİMLERİ

Tanımlar ve Soru/Cevap
kvkk eğitimleri
kvkk eğitimleri

KVKK EĞİTİMLERİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu veri sorumlularına birtakım yükümlülükler yüklemektedir. Bu yükümlülüklerin de temel maksadı kişisel veri güvenliğinin teminidir. Veri sorumlusu bünyesindeki çalışanlar, veri işleme faaliyetlerinde rol aldıklarından kişisel veri işleme süreci hakkında bilgi sahibi olmak zorundadırlar.

Çalışan, kişisel veri işleme sürecinin başından itibaren uyulması gereken kurallara uymalı, aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmeli veya getirildiğinden emin olmalı, şartları ve ilkeleri değerlendirmeli, kişisel veri saklama ve koruma yükümlülüğüne uymalıdır. Bu açıdan değerlendirildiğinde çalışanın işbu faaliyet içerisinde konu hakkında bilgisi olmaksızın nizami bir kişisel veri işleme faaliyeti gerçekleştirmesi düşünülemez.

KVKK EĞİTİMi NASIL OLMALI

KVKK eğitimi, kişisel verinin ne olduğunun anlatılmasıyla başlanarak işleyişe konu olan ortak paydanın oluşturulması gerekmektedir. Neyin kişisel veri olduğu anlaşıldıktan sonra çalışan, kendi faaliyetini daha iyi denetleyebilir hale gelecektir. Kişisel veri işlenirken uyulması gereken ilkelerden, kişisel veri işleme şartlarından bahsedilmesi, üzerinde mesai harcanması gerekmektedir. Çalışan, ilkelere ve şartlara uygun şekilde veri işlemeyi alışkanlık haline getirmedikçe veri sorumlusunun risk altında olduğunu söylemek mümkündür.

Kişisel veri işleme faaliyeti nizami şekilde gerçekleştikten sonra veri sorumlusu bünyesinde bulunan kişisel verinin güvenliğini temin etmek faaliyet özelinde çalışanın yükümlülüğünde, bu durumu denetlemek ise veri sorumlusunun yükümlülüğündedir. Veri güvenliğini ne şekilde, hangi şartlarda sağlayacağını bilmeyen çalışan, kişisel veri güvenliğinin önemini anlayabilmiş sayılamayacağından veri sorumlusunu her daim riske sokabilecektir.


KVK VERBİS, danışan kuruluşlarına KVKK ve GDPR tam uyumluluk danışmanlığı veren tek danışmanlık şirketidir. KVK VERBİS tarafından KVKK ve GDPR uyum sürecinde sağlanan otomasyon ve yazılımlar tam uyumluluğu garanti etmektedir. Bunun yanında danışan kuruluşlarımız sürekli olarak KVKK ve GDPR süreci hakkında bilgilendirilmekte ve güncel gelişmeler danışmanlık süreçlerine etkili şekilde güncellenmektedir.

Bugün siz de KVK VERBİS'in KVKK Danışmanlık Hizmetleri ve GDPR Danışmanlık Hizmetleri ile uyum sürecinizi profesyonel ve tam olarak gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçin.

Hizmet Tanıtım Talebi
  • KVK VERBİS tarafından sağlanan sağlanan tüm hizmetler Türkiye Mevzuatı ve uluslararası kişisel veri koruma mevzuatı kapsamında en geniş çalışma ekipleri ile ve alanında uzman profesyonellerle gerçekleştirilmektedir.
  • Şirketimiz sahip olduğu ulusal ve uluslararası sertifikalarla Türkiye'de kişisel verilerin korunması mevzuat uyumu alanında hizmet veren en donanımlı şirket konumundadır. KVK VERBİS KVKK ve GDPR uyumluluğunda tam uyumluluğu taahhüt edebilen tek şirkettir.
  • Eksik uyumluluk süreçleri ile zaman ve para kaybetmeyin... KVK VERBİS, vermiş olduğu tüm hizmetleri otomasyon altyapısı ile ve uygulamalarla sağlamaktadır. Yazılım ve programlama bilgisi ile KVKK ve diğer her alanda ihtiyacınız olan tüm yazılım projelerini de sizlere temin eden tek şirkettir. Tüm şikayet ve denetimlere hazırlıklı olun.
medya

KVKK DANIŞMANLIĞI


DANIŞAN ÖZEL ALANI

Danışan Sistemi©

Giriş
E-Rapor Görüntüle DS MOBİL. Talep dstryall. Destek OS. Destek Teknik Destek Hukuki Destek Canlı Destek Toplantı Talebi
[ 2 ] Danışmanımız Aktif
Canlı Destek Aktif
+90 444 1 359
iletisim@kvkverbis.com