Çalışma Saatleri Pazartesi-Cuma 09:00-18:00
kvkk

KVKK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI

Tanımlar ve Soru/Cevap
kvkk danışmanlığı sertifikası
kvkk danışmanlığı sertifikası

KVKK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI

Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermek isteyen kimselerin belirli bir yetkinlikte olmaları gerekmektedir. Söz konusu yetkinlik kişinin, KVKK hakkındaki teorik ve pratik uygulamalarına, Kişisel verileri koruma kurulunun bakış açısına, kişisel veri hukuku kapsamındaki ulusal ve uluslararası gelişmelere hakim olmayı kapsamaktadır.

KVKK danışmanlığı yapmak isteyen kimsenin söz konusu yetkinliğini belgelendirmesi, pazar içerisinde güvenilirliğini, uyum süreçlerinde tercih edilme ihtimaliyle birlikte başarılı bir KVKK danışmanlığı kariyeri ihtimalini artıracaktır. Bunun için KVKK danışmanlığı yapmak isteyen kimselerin yapmaları gereken, KVKK danışmanlığı sertifikası veren ve sertifikaların üniversiteler tarafından onaylandığı ve sertifikaların e-devlet üzerinden sorgulanabilir şekilde olduğu firmalardan KVKK danışmanlığı sertifikası almaktır.

KVKK DANIŞMANLIĞI KAPSAMI

KVKK danışmanlığı, kurum veya kuruluşun uyum sürecinin başından itibaren süreci yönetebilmeye hedeflemektedir. Söz konusu süreç, Kişisel verileri koruma kurumu tarafından yayımlanan rehberler ve Kişisel verilerin korunması kanunu ışığında gerçekleştirilecek risk analizi, dokümantasyon, farkındalık eğitimi, periyodik veya rastgele denetimler, revizyon ve sürekli iyileştirme gibi başlıklar altında toplanabilmektedir.

KVKK danışmanlığı, bilinenin aksine birden fazla unsuru bünyesinde barındırmaktadır. Kurum veya kuruluştaki teknik altyapıyı değerlendirebilecek teknik bilgi, idari işleyişi değerlendirebilecek kurum kültürü, hukuksal süreçler hakkında ilgili kişilere yönlendirebilecek hukuki bilgi ve dokümantasyon sürecinin yürütülebilmesi için araştırmacı ve yeniliklere açık bakış açısının KVKK danışmanlığı sertifikası almak isteyen kimselerde olması zaruri bir ihtiyaçtır.


KVK VERBİS, danışan kuruluşlarına KVKK ve GDPR tam uyumluluk danışmanlığı veren tek danışmanlık şirketidir. KVK VERBİS tarafından KVKK ve GDPR uyum sürecinde sağlanan otomasyon ve yazılımlar tam uyumluluğu garanti etmektedir. Bunun yanında danışan kuruluşlarımız sürekli olarak KVKK ve GDPR süreci hakkında bilgilendirilmekte ve güncel gelişmeler danışmanlık süreçlerine etkili şekilde güncellenmektedir.

Bugün siz de KVK VERBİS'in KVKK Danışmanlık Hizmetleri ve GDPR Danışmanlık Hizmetleri ile uyum sürecinizi profesyonel ve tam olarak gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçin.

Hizmet Tanıtım Talebi
  • KVK VERBİS tarafından sağlanan sağlanan tüm hizmetler Türkiye Mevzuatı ve uluslararası kişisel veri koruma mevzuatı kapsamında en geniş çalışma ekipleri ile ve alanında uzman profesyonellerle gerçekleştirilmektedir.
  • Şirketimiz sahip olduğu ulusal ve uluslararası sertifikalarla Türkiye'de kişisel verilerin korunması mevzuat uyumu alanında hizmet veren en donanımlı şirket konumundadır. KVK VERBİS KVKK ve GDPR uyumluluğunda tam uyumluluğu taahhüt edebilen tek şirkettir.
  • Eksik uyumluluk süreçleri ile zaman ve para kaybetmeyin... KVK VERBİS, vermiş olduğu tüm hizmetleri otomasyon altyapısı ile ve uygulamalarla sağlamaktadır. Yazılım ve programlama bilgisi ile KVKK ve diğer her alanda ihtiyacınız olan tüm yazılım projelerini de sizlere temin eden tek şirkettir. Tüm şikayet ve denetimlere hazırlıklı olun.
medya

KVKK DANIŞMANLIĞI


DANIŞAN ÖZEL ALANI

Danışan Sistemi©

Giriş
E-Rapor Görüntüle DS MOBİL. Talep dstryall. Destek OS. Destek Teknik Destek Hukuki Destek Canlı Destek Toplantı Talebi
[ 2 ] Danışmanımız Aktif
Canlı Destek Aktif
+90 444 1 359
iletisim@kvkverbis.com