Çalışma Saatleri Pazartesi-Cuma 09:00-18:00
kvkk

KVKK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ

Tanımlar ve Soru/Cevap
kvkk danışmanlığı eğitimi
kvkk danışmanlığı eğitimi

KVKK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ

Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermek isteyen kimselerin konuyla ilgili bir eğitim sürecinden geçmeleri gerekmektedir. KVKK danışmanlığı yapmak isteyen kişiler için KVKK eğitimi zaruri bir ihtiyaçtır. Konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmayan bir danışmanın, KVKK danışmanlığı sürecini başarılı şekilde sürdürebilmesi mümkün değildir.

KVKK danışmanlığı için edinilmesi gereken eğitimin kapsamında mutlak surette 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun gelişim sürecini, ulusal ve uluslararası geçmişinin ve mevcut halinin bulunması gerekmektedir. Ulusal ölçekte değerlendirildiğinde kurum tarafından yayımlanan rehberler, kurul tarafından verilen kararlar ve ortaya çıkan gelişmeler bir bütün halinde değerlendirilerek KVKK hakkında bilgilendirmenin sağlanması gerekmektedir. Bu bilgilendirme sürecinden sonra KVKK danışmanlığının nasıl olması gerektiğinden bahisle, kurum veya kuruluş işleyişlerine hakim olabilmeyi, muhatap kurum veya kuruluşun bağlı olduğu mevzuatı analiz edebilmeyi kısaca teorik bilgiyle pratik bilgiyi buluşturabilmesi gerekmektedir. Bu özelliklere sahip bir eğitim sürecinin KVKK danışmanlığı eğitimi kapsamında başarılı bir süreç olduğunu söylemek mümkün olacaktır.

KVKK DANIŞMANI OLMAK İSTİYORUM

KVKK danışmanlığı yapmak isteyen kişilerin, 6698 sayılı KVKK'nın uygulamasına hakim olmaları elzemdir. Bu sebeple kurul tarafından verilen kararların özümsenerek, danışmanlık sürecindeki somut olaylara uygulanması ve yorumlanması kişinin konuya bakış açısını geliştireceği kanaatindeyiz. Bununla birlikte kurum tarafından yayımlanan rehberler hareket planı belirlemek için mihenk taşı niteliğinde olup KVKK danışmanlığı yapacak kişilerin bu mihenk taşlarını düzgün kullanabilmesi gerekmektedir.

Kendini teknolojik geliştirmelere yeterince açık tutmayan kişilerin başarılı bir KVKK danışmanlık süreci yürütmeleri oldukça zordur. Teknolojik gelişmelerin hayatımıza derinlemesine sirayet ettiği günümüzde kişisel verilerin güvenliğini sağlayabilecek teknik bilgi ve donanıma sahip olmak mecburi bir hal almıştır. dolayısıyla KVKK danışmanlığı eğitimi kapsamında söz konusu teknik bilgilerin ve bu teknik bilgilerin uygulamadaki karşılıklarını öğrenilmesi gerekmektedir. Diğer bir deyişle KVKK danışmanlığı eğitiminin, teorik bilgilerin yanısıra teknik ve pratik bilgilendirmeleri içermesi gerekmektedir.


KVK VERBİS, danışan kuruluşlarına KVKK ve GDPR tam uyumluluk danışmanlığı veren tek danışmanlık şirketidir. KVK VERBİS tarafından KVKK ve GDPR uyum sürecinde sağlanan otomasyon ve yazılımlar tam uyumluluğu garanti etmektedir. Bunun yanında danışan kuruluşlarımız sürekli olarak KVKK ve GDPR süreci hakkında bilgilendirilmekte ve güncel gelişmeler danışmanlık süreçlerine etkili şekilde güncellenmektedir.

Bugün siz de KVK VERBİS'in KVKK Danışmanlık Hizmetleri ve GDPR Danışmanlık Hizmetleri ile uyum sürecinizi profesyonel ve tam olarak gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçin.

Hizmet Tanıtım Talebi
  • KVK VERBİS tarafından sağlanan sağlanan tüm hizmetler Türkiye Mevzuatı ve uluslararası kişisel veri koruma mevzuatı kapsamında en geniş çalışma ekipleri ile ve alanında uzman profesyonellerle gerçekleştirilmektedir.
  • Şirketimiz sahip olduğu ulusal ve uluslararası sertifikalarla Türkiye'de kişisel verilerin korunması mevzuat uyumu alanında hizmet veren en donanımlı şirket konumundadır. KVK VERBİS KVKK ve GDPR uyumluluğunda tam uyumluluğu taahhüt edebilen tek şirkettir.
  • Eksik uyumluluk süreçleri ile zaman ve para kaybetmeyin... KVK VERBİS, vermiş olduğu tüm hizmetleri otomasyon altyapısı ile ve uygulamalarla sağlamaktadır. Yazılım ve programlama bilgisi ile KVKK ve diğer her alanda ihtiyacınız olan tüm yazılım projelerini de sizlere temin eden tek şirkettir. Tüm şikayet ve denetimlere hazırlıklı olun.
medya

KVKK DANIŞMANLIĞI


DANIŞAN ÖZEL ALANI

Danışan Sistemi©

Giriş
E-Rapor Görüntüle DS MOBİL. Talep dstryall. Destek OS. Destek Teknik Destek Hukuki Destek Canlı Destek Toplantı Talebi
[ 2 ] Danışmanımız Aktif
Canlı Destek Aktif
+90 444 1 359
iletisim@kvkverbis.com