Çalışma Saatleri Pazartesi-Cuma 09:00-18:00
kvkk

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Tanımlar ve Soru/Cevap
kişisel verilerin korunması ve gizlilik politikası
kişisel verilerin korunması ve gizlilik politikası

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Her veri sorumlusu işlemiş olduğu kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarılmaması konusunda gerekli önlemleri almak zorundadır. Bu önlemler idari önlemler olabileceği gibi teknik önlemler de olabilecektir.

Kuruluşların muhasebe gibi ya da diğer sözleşmeli işler gibi sürelerde kişisel verileri paylaşma zorunluluğu bulunabilmektedir. Mesela kuruluşun güvenlik hizmetini üçüncü bir şirketten alması durumunda çalışanlarının isim soyisim ve acil durumlar için cep telefonu gibi bilgilerini üçüncü bir kuruluş ve kişi ile paylaşması zorunlu olabilir. Bu durumda paylaşılan verinin muhatabı olan kişi ve kuruluşla bu verilerin güvenliği ve aktarılmaması için bir gizlilik sözleşmesi yapılması gerekmektedir.

SORUMLULUK TAYİNİ VE RÜCU

Gizlilik sözleşmelerinin konusu itibari ile gizliliğin ihlali durumunda bazı sorumlulukların belirlenmesi ve veri sorumlusunun alabileceği bir ceza veya olumsuz bir yaptırım halinde oluşan zararlarını rücu edebilme hak ve şartlarının düzenlenmesi gerekir.

Nitekim KVKK kapsamında düzenlenen yükümlülükler ve ihlali durumunda veri sorumlusunun birincil olarak tüm maddi ve cezai yaptırımlardan sorumlu olduğu düzenlenmiş ve bunun yanında kişisel veri sahiplerine de zararlarının karşılanması için maddi ve manevi tazminat hakkı verilmiştir. Kuruluşların bu gibi durumlarla karşılaşarak yüksek idari para cezaları ve yöneticilerinin hapis cezası gibi yaptırımlarla karşılaşmaması için profesyonel bir danışmanlık şirketinden KVKK danışmanlığı almaları çok önemlidir. Türkiye'de tek KVKK tam uyumluluk şirketi olarak sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağız.


KVK VERBİS, danışan kuruluşlarına KVKK ve GDPR tam uyumluluk danışmanlığı veren tek danışmanlık şirketidir. KVK VERBİS tarafından KVKK ve GDPR uyum sürecinde sağlanan otomasyon ve yazılımlar tam uyumluluğu garanti etmektedir. Bunun yanında danışan kuruluşlarımız sürekli olarak KVKK ve GDPR süreci hakkında bilgilendirilmekte ve güncel gelişmeler danışmanlık süreçlerine etkili şekilde güncellenmektedir.

Bugün siz de KVK VERBİS'in KVKK Danışmanlık Hizmetleri ve GDPR Danışmanlık Hizmetleri ile uyum sürecinizi profesyonel ve tam olarak gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçin.

Hizmet Tanıtım Talebi
  • KVK VERBİS tarafından sağlanan sağlanan tüm hizmetler Türkiye Mevzuatı ve uluslararası kişisel veri koruma mevzuatı kapsamında en geniş çalışma ekipleri ile ve alanında uzman profesyonellerle gerçekleştirilmektedir.
  • Şirketimiz sahip olduğu ulusal ve uluslararası sertifikalarla Türkiye'de kişisel verilerin korunması mevzuat uyumu alanında hizmet veren en donanımlı şirket konumundadır. KVK VERBİS KVKK ve GDPR uyumluluğunda tam uyumluluğu taahhüt edebilen tek şirkettir.
  • Eksik uyumluluk süreçleri ile zaman ve para kaybetmeyin... KVK VERBİS, vermiş olduğu tüm hizmetleri otomasyon altyapısı ile ve uygulamalarla sağlamaktadır. Yazılım ve programlama bilgisi ile KVKK ve diğer her alanda ihtiyacınız olan tüm yazılım projelerini de sizlere temin eden tek şirkettir. Tüm şikayet ve denetimlere hazırlıklı olun.
medya

KVKK DANIŞMANLIĞI


DANIŞAN ÖZEL ALANI

Danışan Sistemi©

Giriş
E-Rapor Görüntüle DS MOBİL. Talep dstryall. Destek OS. Destek Teknik Destek Hukuki Destek Canlı Destek Toplantı Talebi
[ 2 ] Danışmanımız Aktif
Canlı Destek Aktif
+90 444 1 359
iletisim@kvkverbis.com